hipodrom_muzej_korupcije.jpgNa zagrebačkom Hipodromu postavljen je kamen temeljac za Muzej korupcije. "Logično je to mjesto, jer Muzej korupcije od početka izražava podršku svim Vašim smionim namjerama. Složit ćete se - korupcija je naša religija i jedina iskrena mantra o zajedništvu. Sjećate li se uopće Hipodroma Gradonačelniče? Nekad ste tamo držali konje, sjećate li se barem njih?", stoji u pismu Bandiću koje potpisuje Dario Juričan, redatelj i kustos Muzeja Korupcije.

U pismu se dalje navodi kako Muzej korupcije u potpunosti podržava Bandićevu odluku da sada, kad na Hipodromu više nema njegovih konja, dođu njegovi "prijatelji i kumovi građevinari i naprave urbana čuda na kakva smo od Vas i navikli".

"Nadam se da će Vam u planiranju GUP-a za Hipodrom pomoći Vaši suradnici koji su na Županijskom sudu osuđeni za manipulaciju i krivotvorenje GUP-a. Ti su ljudi sad već vrlo iskusni i znaju kako se izvući s minimalnom, po mogućnosti uvjetnom kaznom.
Mene iskreno vesele Vaše nove radne pobjede, Vi ste još 2009. za početak Vaše predsjedničke kampanje skovali krilaticu: Za Hrvatsku k'o konj! i ja se nadam da ćete ju obnoviti, jer za Hrvatsku k'o konj nam jedino ima smisla u ova vremena. A samo je neki konj mogao 2008. izjaviti: 'Dok sam ja gradonačelnik, prostor se Hipodroma neće dirati'", zaključno piše Juričan.

<
Vezane vijesti