zef_logo.pngZadruga za etično financiranje raspisala je natječaj za odabir novog upravitelja ili upraviteljice. Prijave su otvorene do 24. rujna.

Zadruga za etično financiranje članica je Federacije europskih etičnih i alternativnih banaka sa misijom osnivanja prve etične banke u Hrvatskoj. Trenutno zadruga broji oko 1300 članova, što fizičkih što pravnih osoba, te je već sada usmjerena na suradnju među članovima i investiranje u njihove projekte. Zajedničkim snagama radimo na razvoju demokratične, transparentne, solidarne te društveno i okolišno odgovorne ekonomije.

Uvjete natječaja možete pronaći ovdje, a ukoliko zadovoljavate niže navedene uvjete i spremni ste na rad u dinamičnom okruženju, pošaljite svoj životopis te predloženi program rada za mandatno razdoblje (5 godina) do 24. rujna putem e-maila: nadzorni.odbor@zef.hr

Slanjem životopisa i motivacijskog pisma slobodno i izričito dajete privolu društvu ZEF kao voditelju zbirke osobnih podataka, da vaše osobne podatke može obrađivati i koristi u svrhu pristupanja kandidaturi za Upravitelja/icu Zadruge.